+46703502869 info@huskyhome.se

Besök vår kennel och åk en tur med hundspann.

Vinterns bästa barnaktivitet – även för små barn.

Besök oss hemma på vår gård och kennel och upplev hur vi, en trebarnsfamilj, lever med våra djur i Kirunafjällen.  Vi bor utanför de stora turiststråken och kan näst intill lova att vi får njuta av naturen ensamma.  När ni kommer som en familj anpassar vi turen efter era barns ålder. De får gott om tid att mysa med hundarna och ni behöver inte känna att ni är i vägen för andra gäster. Både vuxna och barn får hjälpa till att sela  av hundarna efter turen.  Det är en skön känsla att slappna av med barnen i släden och njuta av tystnaden tillsammans med dem. Efter turen tar vi en fika inne hos oss.

Vi hämtar upp er på Camp Ripan, under bilresan finns stora möjligheter att se älg då detta är ett mycket älgrikt område.  Det här är mer än bara en åktur. Det är en  lärande upplevelse och ett livsäventyr där barn och hundar får chans att mötas.

Tiden inkluderar transport. Själva hundspannsturen är ca  60 minuter.

 

Information

Pris: 7495 SEK inkl: 2 vuxna 2 och 2 barn, 2-12  år
Extra barn, 2-12 år: +995SEK/barn
Extra vuxen  1395 SEK/vuxen
Tid:  Dagligen 11.00 eller 15.00 beroende på säsong 1  dec-30 mars, total tid ca 4 timmar
Antal personer: Privat tur
Inkluderar: Transfer, varma kläder, hundspannstur, kaffe, varm choklad, fika (Obs  i tidsåtgånen för turen ingår transfer i båda riktingar samt tid för på- och avklädning)